Architectuur
Fotografie
Mario Hummeling


M
Contact
CV
AIn 1996 ben ik afgestudeerd aan de Technische Universiteit Delft, faculteit Bouwkunde met als afstudeerrichting Architectuur. Vanaf die tijd heb ik op verschillende architectenbureaus gewerkt. De laatste jaren bij NSL Architecten in Amsterdam. Ik werkte daar vnl als projectarchitect, maar heb ook in andere rollen ervaring opgedaan. U kunt het Portfolio van mijn projecten downloaden. Vanaf 2011 ben ik niet meer werkzaam als architect en ben omgeschoold tot docent wiskunde.
FTijdens mijn studie heb ik aan verschillende excursies deelgenomen. In 1989 naar de VS, waar ik mijn eerste spiegelreflex-camera kocht. Vanaf dat moment was fotografie een hobby. In 2007 ben ik begonnen om met diverse opleidingen naar professionaliteit te groeien. Tijdens excursies en stedentrips heb ik mijn techniek kunnen ontwikkelen tot een professionele kwaliteit. U kunt de foto's per categorie op deze site bekijken.
MIk heb naast het werk als architect ook een deel van de gerealiseerde projecten gedocumenteerd. Aanvullend heb ik een specialisatie-opleiding Architectuurfotografie gevolgd bij de Beeldfabriek in Rotterdam en aan diverse fotografieworkshops van topfotografen deelgenomen. Een fotograaf ziet het mooie licht en het goede standpunt. Een architect ziet het gebouw in zijn omgeving en heeft oog voor de details. AFM biedt de meerwaarde van beide in één. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met mij opnemen.
Contact

Adres
Plaats
Telefoon
E-mail
KvK Den Haag
Auteursrecht
AFM Architectuur Fotografie Mario
Ir. THP (Mario) Hummeling

Delft
liever mail
mariohummeling@hotmail.com
27367818
Algemene voorwaarden
© 2010 Webdesign by AFM - Webdevelopment by futureware.nl